Citron- og honningbagte jordskokker

4 pers.

INGREDIENSER

    • 750 gr jordskokker
    • Saft af 1½ citron
    • Skal af 1 citron
    • 3 fed presset hvidløg
    • ½ dl oliven olie
    • 2 spsk. honning
    • 4 bøffer af kalvefilet
    • 8 skiver parmaskinke
    • Tørret basilikum
    • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

Jordskokkerne skrælles og skæres i kvarte, derefter vendes de i et ildfast fad med saften samt skallen af citron, hvidløg, oliven olie og honning, krydder derefter med salt og peber. Bag jordskokkerne i en forvarmet ovn ved 185° i ca. 30 min. Kalvefileterne drysses med basilikum og der vikles 2 skiver parmaskinke rund om dem, krydder med salt og peber og steg de svøbte kalvefileter rosa. Server retten med en god madagaskar peber sauce og grøn salat.

go-to-top